Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Torna el fred

Aquest dimecres predominarà el sol i la temperatura baixarà de manera notable

El dia començarà amb algunes ratxes de vent fort a l’Empordà

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

Aquest dimecres la temperatura baixarà de manera notable, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

En general, predominarà el serè o poc ennuvolat. Independentment, hi haurà algun interval de núvol baix al litoral central fins a l’inici del matí, i no se’n descarta al litoral sud a partir del vespre, que no deixarà precipitació.

La temperatura mínima i màxima serà moderadament més baixa. La mínima oscil·larà entre -5 i 0 ºC al Pirineu, moderadament més alta a punts del vessant sud del Pirineu occidental, entre -4 i 1 ºC al Prepirineu, entre -1 i 4 ºC a la depressió Central i prelitoral, i entre 4 i 9 ºC al litoral. La màxima es mourà entre 12 i 17 ºC al litoral i prelitoral, i entre 8 i 13 ºC a la resta del territori.

Tot i que el dia començarà amb algunes ratxes de vent fort a l’Empordà, el vent i l’estat de la mar encalmaran amb el pas de les hores.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.