Política

El PP de Barcelona exigeix que es retiri del transport públic la campanya d’Òmnium pels presos

El portaveu del grup popular considera que els cartells incompleixen la normativa del TMB que prohibeix publicitat amb missatges ideològics

Òscar Ramírez acusa Colau de convertir l’Ajuntament en un “apèndix separatista de la Generalitat de Torra”

El PP de Barcelona ha demanat a l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, i a Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) que retirin la campanya d’Òmnium en suport als presos polítics del transport públic.

El portaveu dels populars, Óscar Ramírez, ha afirmat que la campanya incompleix la normativa de TMB del 2009 que prohibeix de forma específica la publicitat de missatges ideològics. Segons Ramírez, la campanya Amnistía Ara té com a única finalitat provocar un debat social i considera que Colau exerceix d’“altaveu del separatisme”.

El regidor del PP critica que el consistori permeti una campanya que, segons ell, “manca al respecte de molts ciutadans” i acusa l’alcaldessa de convertir l’Ajuntament en un “apèndix separatista de la Generalitat de Torra”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.