Societat

Sense dates per resituar els casaments ajornats

Els restaurants que s’hi dediquen ja tenen reserves ajornades fins a l’octubre

Els restaurants i finques de les comarques de Girona que celebren casaments s’estan quedant sense dates per col·locar els enllaços que s’estan ajornant com a conseqüència del coronavirus. Segons informa l’Agència Catalana de Notícies, tots els que estaven previstos per a l’abril i el maig ja s’han anat posposant, i des del sector donen per fet que els de juny “serà complicat fer-los”, especialment els més multitudinaris. De fet, molts nuvis que tenien prevista la celebració el mes de juny s’han afanyat a demanar data per al 2021, i és que els mesos d’agost, setembre i octubre ja són plens. Actualment, els establiments només tenen disponibilitat alguns dissabtes de tardor i d’hivern, però això no encaixa amb la idea de molts nuvis.

Des de la Federació d’Hostaleria de les comarques de Girona (FHCG) expliquen que el problema “és rellevant”, ja que es tracta de quantitats econòmiques importants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.