Infraestructures

El desconfinament fa reprendre les obres a la Sagrera

També es treballa al pont ferroviari de la Tordera

La Generalitat manté la suspensió excepte per emergències

La finalització del període de confinament total ha portat a la represa de les obres a l’estació de la Sagrera. Segons Adif, els treballs s’han aturat només durant dues setmanes i dimarts mateix els operaris van tornar a la feina, com també ho van fer els que s’ocupen de reconstruir el pont ferroviari sobre la Tordera, que va quedar destruït a causa del temporal Glòria. En aquest cas, Adif confirma que l’obra es reprogramarà per poder minimitzar el retard i tenir acabada al més aviat possible la connexió de l’R1 entre Malgrat de Mar i Blanes. En un principi es treballava amb la possibilitat que estigués enllestit a finals d’any. El projecte té un cost d’execució xifrat en 8,5 milions d’euros.

El pont viari no s’atura

Els treballs que no s’han aturat durant el període de cessament de tota l’activitat no essencial decretat pel Consell de Ministres han estat els del pont viari sobre la Tordera de la carretera BV-6001, que també connecta Malgrat i Blanes. La Generalitat manté encara el decret de suspensió de totes les obres públiques a excepció de les d’emergències, però aquest pont es considera una obra d’emergència i per això no s’hi ha deixat de treballar. Per aquest pont hi circulen diàriament 8.000 vehicles i és prioritat del govern poder-lo reconstruir i preveu tenir-lo a punt a final d’any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.