Salut

DIAGNÒSTIC. Entitat de recerca

Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (Idibaps)

Descripció: El centre duu a terme dos assajos clínics per avaluar la seguretat i l’eficàcia antiviral d’alguns fàrmacs. El centre desenvolupa també diversos projectes de recerca en immunologia i epidemiologia de la malaltia amb l’Hospital Clínic i alguna empresa farmacèutica.

Impacte esperat: Permet preparar-se per a futurs brots de coronavirus. L’Idibaps és un centre CERCA que disposa de la participació de l’administració de la Generalitat de Catalunya, el Consorci Hospital Clínic de Barcelona i la Universitat de Barcelona. A més, el CSIC és una entitat associada del consorci.

L’Idibaps és un centre CERCA en què participen l’administració de la Generalitat de Catalunya, el Consorci Hospital Clínic de Barcelona i la Universitat de Barcelona. A més, el CSIC és una entitat associada del consorci. L’Idibaps és un consorci adscrit a l’administració de la Generalitat de Catalunya mitjançant la Direcció General de Recerca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.