Economia

L’Ibex 35 tanca amb una caiguda del 0,65%

La borsa espanyola comença la setmana amb números vermells com la italiana malgrat que la majoria de parquets europeus tanquen amb números verds

L’Ibex 35 ha tancat aquest dilluns la sessió amb una nova caiguda, en aquest cas del 0,64%, però ha aconseguit mantenir els 6.831 punts.

Els números vermells amb què la borsa espanyola ha començat la setmana contrasten amb el verd de la majoria de parquets europeus: el CAC 40 de París ha pujat un 0,65%, el FTSE 100 de Londres un 0,45% i el DAX alemany un 0,47%. A més, l’EuroStox50, que agrega diversos indicadors europeus, ha obtingut augments del 0,73%. En canvi, la borsa de Milà ha seguit la tendència de l’Ibex 35 i ha tancat amb pèrdues del 0,1%.

La caiguda espanyola coincideix amb les males previsions econòmiques fetes públiques aquest dilluns pel Banc d’Espanya, que augura una reducció del PIB de més del 13% en el seu escenari més advers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.