Política

Volen el ple del 21 de maig exclusiu per a la pandèmia

JxCat, ERC i els comuns proposen eliminar altres temes de l’ordre del dia

JxCat, ERC i els comuns proposaran la setmana que ve en la reunió de la junta de portaveus que l’odre del dia del ple, que ahir van decidir que es faci el 21 de maig, inclogui punts relacionats només amb el coronavirus. Mentre resta pendent la decisió, sí que van acordar que s’hi votarà la convalidació de tres decrets de govern, que hi haurà sessió de control a l’executiu català i que es podria llegir una declaració institucional en suport als treballadors sanitaris que estan acordant els grups.

En la reunió d’ahir es va tractar la possibilitat que el president de la Generalitat, Quim Torra, comparegui per informar del nomenament de Bernat Solé com a conseller d’Acció Exterior.

D’altra banda, en la reunió de la mesa i de la mesa ampliada van acordar destinar per transferència els dos milions d’euros del romanent del pressupost del 2019 per a centres de recerca públics, atenció primària, hospitals de l’Institut Català de la Salut (ICS) i consorcis sanitaris totalment públics, i també es va acordar convocar una nova comissió d’investigació de l’accident a la petroquímica de Tarragona del gener passat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.