Política

El PP denunciarà el govern espanyol davant la Fiscalia per haver subministrar mascaretes defectuoses als sanitaris

“S’ha d’investigar si la incompetència de l’executiu ha posat en perill els nostres herois”, apunta el secretari general, Teodoro Egea

El secretari general del PP, Teodoro García Egea, ha anunciat aquest divendres que la seva formació presentarà una denúncia davant la Fiscalia contra el govern de Pedro Sánchez per haver subministrat mascaretes defectuoses als sanitaris en la lluita contra el covid-19. “Quan passi aquesta crisi s’ha d’investigar si la incompetència de l’executiu ha posat en perill els nostres herois, els que estaven a primera línia i han lluitat per provar de protegir la població”, ha afirmat Egea en una entrevista a 7TV de Múrcia.

Egea ha qualificat “d’autèntic desastre” la gestió de l’executiu de Sánchez pel que fa a l’adquisició de material, i ha assegurat que l’abstenció de la seva formació a la pròrroga de l’estat d’alarma va ser “una posició responsable” que “dona tranquil·litat als espanyols”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.