Empreses

Qida tanca una ronda de 3,6 milions d’euros

La companyia d’atenció domiciliària de Santa Coloma de Gramenet ha rebut el suport de Creas Impacto, que ha liderat la ronda, Ship2B i Fondo Bolsa Social

Qida, empresa d’atenció domiciliària amb seu a Santa Coloma de Gramenet, ha tancat una ronda de finançament de 3,6 milions d’euros, liderada per Creas Impacto, i amb la participació de Ship2B i Fondo Bolsa Social.

Fundada fa dos anys, Qida ha atès més de 1.500 famílies i actualment situa la seva xifra de negoci en els 7,2 milions d’euros, amb creixements mensuals del 20%. Amb la injecció de capital, la companyia es proposa enfortir el seu producte tecnològic, consolidar el seu equip i expandir el seu model a les 20 ciutats més grans de l’Estat espanyol, i arribar a prestar el servei a més de 30 ciutats espanyoles.

Per a Oriol Fuertes, CEO de Qida, aquesta capitalització permetrà “transformar radicalment l’atenció als pacients crònics i persones dependents en el seu domicili.”

L’empresa de Santa Coloma basa el seu model en la col·laboració entre el sistema públic i privat. Col·labora amb més de cent entitats del sistema. La companyia, que aposta per la tecnologia com a tret diferencial de la seva activitat, compta amb una app que permet fer el seguiment a pacients en el seu domicili i al professional sanitari li permet monitoritzar com estan els pacients a casa.

La companyia, fundada fa 10 anys, ja va tancar una ronda de finançament d’1,2 milions d’euros el 2018, en què hi van participar Equity4Good (Ship2B) i BStart-up, un vehicle d’inversió llavor de Banc Sabadell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.