Empreses

Cuideo tanca una ronda d’1,6 milions d’euros

La companyia de cura de la gent gran es proposa entrar aviat al mercat francès, així com enfortir la seva posició al mercat espanyol

Cuideo, plataforma digital de cura a domicili de gent gran, ha tancat una nova ronda de finançament d’1,6 milions d’euros amb l’objectiu de començar la seva internacionalització a Europa i enfortir la seva posició de lideratge al mercat espanyol.

El principal inversor d’aquesta ronda ha estat Alma Mundi Ventures, a través del seu fons Insurtech, especialitzat en empreses tecnològiques de l’àmbit assegurador. També hi han intervingut accionistes històrics de la companyia com el family office Inderhabs Investments, el family office mallorquí Soller Invest i el Grup Godó.

Pel que fa l’expansió internacional, la companyia parteix del fet que a Europa hi ha més de 100 milions de persones més grans de 65 anys, una xifra que reflecteix que la necessitat de cura a casa és de primer ordre. El primer objectiu de Cuideo és el mercat francès, i aviat Cuideo llençarà el seu servei de cura a domicili de gent gran a París. Com diu el CEO de Cuideo, Adrià Buzón, “França és la segona economia de l’eurozona i a nivell de normativa i regulació és molt similar a Espanya, cosa que ens permet replicar els processos de negoci.”

Cuideo ha construït un model de cura a domicili basat en la tecnologia en remot, cosa que li dóna un avantatge competitiu en un mercat tradicionalment d’implantació local i amb moltes ineficiències.

Fundada a Barcelona el 2016, Cuideo s’ha convertit en pocs anys en la plataforma digital líder. Enguany té per objectiu atendre 25.000 famílies i generar una facturació bruta de 30 milions d’euros, el doble que l’any passat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.