Empreses

SolarProfit obrirà seu al País Basc, el País Valencià i Aragó

L’instal·lador solar té previst de depassar a finals d’any les 3.000 plantes solars a tot l’Estat

SolarProfit vol assumir el paper d’agregador d’energia en un futur immediat

La incertesa general no frena els plans de creixement de SolarProfit, l’empresa instal·ladora d’estructures d’energia solar fotovoltaica, que, amb la previsió de cloure el 2020 amb una perspectiva de negoci de 20 milions d’euros, vol ampliar el seu camp d’acció a l’Estat a comunitats com ara el País Basc, el País Valencià i Aragó.

Òscar Gómez, CEO de SolarProfit, avança: “Tenim a l’agenda obrir noves delegacions a finals d’any, al País Basc, la més prioritària, i a València i Saragossa.” Recentment, SolarProfit ha obert oficina a Madrid i les Balears, amb una inversió de 400.000 euros i la contractació de 39 persones. La firma de Llinars del Vallès encadena uns quants anys de creixement continuat, i l’any passat ja va arribar a un volum de negoci de 14,3 milions d’euros, que duplicava el registre

referència

Projecte insígnia a Besalú

SolarProfit està a punt de veure com es dona el plàcet administratiu final al seu projecte per a la indústria LC Paper a Besalú (Garrotxa), que serà de fet la primera planta fotovoltaica després de la derogació del Decret 147/2009, que segons el sector renovable va ser una barrera a la promoció de noves instal·lacions de generació, com aquesta. La planta tindrà potència instal·lada de 3.601 kWp, que s’assolirà amb 8.576 panells solars. Generarà 4.703 MWh a l’any, amb els que s’evitarà l’emissió de 1.679 tones de CO2.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.