Política

Els CDR criden a mobilitzar-se contra la visita del rei a Barcelona

El col·lectiu avança que aquest divendres sortiran al carrer per recordar al “cabdill del Règim del 78” que “no és benvingut”

Felip VI i Pedro Sánchez participaran en el lliurament dels premis Barcelona New Economic Week i visitaran la start-up 3-D Factory Incubator

El Comitè de Defensa de la República (CDR) del Barcelonès ha fet una crida a la mobilització contra la propera visita a la capital catalana del rei d’Espanya. Felip VI presidirà el proper divendres el lliurament de premis de la nova edició de la Barcelona New Economic Week. A l’acte també hi assistirà el president del govern espanyol, Pedro Sánchez.

“Aquest divendres el cabdill del Règim del 78, Felip de Borbó, desembarca a Barcelona conjuntament amb en Pedro Sánchez. Els CDR serem al carrer per recordar-li que no és benvingut”, han anunciat a les xarxes socials.

El col·lectiu no ha entrat en més concrecions de la convocatòria a l’espera de conèixer l’agenda concreta del monarca. De moment, se sap que, a banda del lliurament dels premis, Felip VI i Sánchez visitaran plegats la start-up 3-D Factory Incubator, que compleix el seu primer any a la Zona Franca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.