Educació

MARIA DOMÉNECH

ESTUDIANT DE MEDICINA A LA UAB

“No sabem si anirem al CAP”

Alumnes de medicina estan pendents de les pràctiques

Grups reduïts als laboratoris

Estudia segon de medicina i està pendent de les pràctiques d’aquest curs.

Com s’estan organitzant les pràctiques?
A primer i segon de medicina, es fan principalment al laboratori, tot i que també se’n fan en un CAP. Vaig poder fer-les al CAP el primer semestre del curs passat, abans de confinament. Les del laboratori, en canvi, van quedar pendents.
S’estan fent aquest curs?
Aquest curs està sent semipresencial. La formació teòrica la fem de forma telemàtica, per grups, i només anem de forma presencial al laboratori, la sala de disseccions i els seminaris.
Com es fan les pràctiques al laboratori?
S’han repartit els alumnes en grups reduïts, de 15 o 20. Les pràctiques amb microscopi són en grups més petits, de 10 alumnes. I a la taula només som 4, amb la distància delimitada per una cinta. Els professors es fixen que la mascareta que portem tingui filtre; si no la veuen segura, ens donen una mascareta quirúrgica.
I els seminaris?
Les fileres són de quatre taules. Tanquen dues taules amb cintes perquè no hi puguem seure i mantinguem la distància de seguretat.
Quan fareu les pràctiques al CAP?
No en sabem res. No sabem si aquest curs se’n faran o no. Tinc una amiga a quart curs a qui ja li han fet la PCR perquè, a partir de tercer, fan pràctiques a l’hospital en dies alterns.Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.