Empreses

Plasticband crea el primer fleix ecològic

L’empresa de Granollers llença al mercat Eco 245, un fleix fabricat totalment amb material reciclat

Plasticband, dedicada a la producció de maquinària i consumibles per a l’embalatge, ha llançat al mercat el primer fleix absolutament ecològic, fabricat totalment amb material reciclat i que pot ser de nou reciclat després del seu ús.

El fleix Eco 245 és a hores d’ara el primer d’Europa que aplega aquests trets, amb el benentès que el procés de fabricació es fa amb energia solar i la planta de Plasticband, a Granollers, reutilitza el 100% de l’aigua de l’aigua pluvial, per tal de reduir l’impacte ambiental i les emissions de CO2. El nou fleix Eco 245 ofereix una llarga durabilitat exposat als raigs solars i una resistència a la càrrega de ruptura de 245Kg, un 20% més que el fleix convencional de la mateixa mida. Està dissenyat per a operar amb fleixadores manuals, mecàniques i de fricció. Com explica el director general de l’empresa, Jordi Guimet, “fins i tot els residus que es generen durant la producció són reciclats a la nostra planta i els convertim novament en fleix contribuint així a una economia circular”

Guimet afirma que “hem dissenyat aquest producte amb el màxim respecte cap a les persones i el planeta, ja que no conté elements nocius ni per a les persones ni per al medi ambient. El fleix Eco 245 és el resultat de la nostra aposta per la innovació i recerca constant per crear productes que ofereixin la màxima seguretat i el mínim impacte ambiental.”

Plasticband ha invertit set anys en el projecte de bastir unes de les plantes de producció més verdes d’Europa, per aconseguir un impacte ambiental zero.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.