Empreses

Antaix obre una filial a Miami per duplicar vendes als EUA

El fabricant de mobles de La Sénia ha obert a la ciutat nord-americana un magatzem de 500 m2 des d’on subministrarà a les botigues especialitzades

Antaix, fabricant de mobles de La Sénia (Montsià) acaba d’obrir una filial a Miami (Florida, EUA) per enfortir la seva presència al mercat nord-americà, amb la perspectiva de duplicar-hi les vendes l’any 2021,i assolir el registre de 350.000 dòlars (296.500 euros).

La companyia ebrenca ha obert un magatzem de 500 m2, que subministrarà els seus productes a botigues especialitzades en mobiliari modern i contemporani. Segons el director d’exportacions de l’empresa, Joan Gaya, “el mercat dels Estats Units és diferent a l’europeu i està acostumat a adquirir mobles i rebre’ls de manera immediata”. Com diu Gaya, “la situació provocada per la pandèmia sanitària no ha frenat el ritme del negoci internacional d’Antaix; considerem que ara és un bon moment per potenciar-lo, ja que no hi ha restriccions al moviment de mercaderies i els nostres clients internacionals es troben actius”.

Antaix va realitzar el primer enviament de mobiliari per a la llar als Estats Units a través de la nova filial durant el mes de juliol i actualment hi exporta un contenidor mensual, amb l’objectiu d’ampliar la seva presència al país properament amb un nou magatzem a la Costa Oest.

L’empresa catalana va començar a exportar al mercat nord-americà l’any 2005, però fins ara no s’hi havia establert físicament. “Ens interessa el mercat de Miami, no només com a porta d’entrada a la resta dels Estats Units i a Mèxic, sinó perquè hi tenim una relació històrica”, afirma Gaya. “Sempre hi havíem treballat mitjançant col·laboradors, però creiem que per poder créixer exponencialment en un mercat tan exigent, és necessari ser-hi presents”. L’empresa coordina el seu negoci als Estats Units des de la seva seu central, a La Sénia, mentre que a Miami disposa d’un equip de col·laboradors en l’àmbit logístic. Per expandir-se al mercat nord-americà, Antaix ha comptat amb el suport d’ACCIÓ.

Fundada l’any 1979, Antaix distribueix els seus productes a mercats com Alemanya, el Regne Unit, Portugal, Xile, Perú i Panamà. L’empresa, que en els darrers anys ha incorporat un magatzem intel·ligent i noves línies de mecanitzat del seu negoci, té com a objectiu impulsar les vendes a l’exterior i reforçar especialment el mercat nord-americà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.