Empreses

Les muntures Suitto arriben al Canadà

La firma Gamma Extra entra al mercat de l’estat nord-americà pel Quebec

El fabricant de muntures per a ulleres Gamma Extra, que opera amb la marca Suitto, ha iniciat l’exportació del seu producte al Quebec, que ha de servir de porta d’entrada per a estendre les vendes per tot el Canadà.

Gamma Extra ha arribat a un acord amb un distribuïdor canadenc per vendre els seus productes a una vintena d’òptiques del Quebec, i en una segona fase és previst arribar a gairebé una setantena de botigues independents d’arreu del Canadà.

Segons el CEO de Gamma Extra, Ivan Rayo, “el mercat canadenc valora el disseny fet a Barcelona, el disseny europeu, i té unes particularitats similars al mercat francès, que ja coneixíem.” L’empresa catalana té previst comercialitzar unes 5.000 unitats del seu producte artesanal en establiments especialitzats fins al 2021 i té per objectiu incrementar aquesta xifra un 50% anualment.

La pime catalana dissenya i produeix a Barcelona les seves ulleres artesanalment i realitza les proves de producte mitjançant tecnologia d’impressió 3D. Gamma Extra comercialitza les seves ulleres, que comercialitza sota la marca pròpia Suitto, exclusivament a través d’òptiques professionals i botigues especialitzades.

Fundada l’any 2015, Gamma Extra és una petita empresa d’origen familiar amb cinc treballadors especialitzats en l’òptica i un dels pocs fabricants de muntures a Catalunya actualment. Els seus productes es poden trobar en una vuitantena d’òptiques de Catalunya, una trentena de botigues de l’estat espanyol i en països com Itàlia, França, Dinamarca, Àustria, Txèquia i Kuwait.

Per expandir-se al mercat canadenc, Gamma Extra ha comptat amb el suport d’ACCIÓ a través de l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions a Montreal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.