Empreses

Paack tanca una ronda de 44,6 milions

La companyia dedicada al lliurament de paqueteria a domicili vol expandir-se geogràficament i desenvolupar la seva plataforma

Paack, companyia dedicada als lliuraments de paqueteria a domicili en l’àmbit del comerç electrònic, ha tancat una ronda de finançament per 44,6 milions d’euros, la més gran d’una start up a l’Estat espanyol enguany.

La ronda ha estat liderada per la firma europea de capital de creixement Bregal Milestone, que s’ha associat amb inversors de Paack com Unbound, RPS Ventures, Rider Global i Fuse Ventures.

La intenció de Paack és aprofitar aquest múscul financer per accelerar l’expansió geogràfica i el desenvolupament de la seva plataforma pròpia. Fundada a finals del 2015 per Fernando Benito, Xavier Rosales i Suraj Shirvankar, amb seu a Barcelona, Paack ofereix una de les principals solucions de lliuraments programats per al mateix dia i al dia següent a Europa. Operativa a Espanya, Regne Unit, França i Portugal, Paack està creixent actualment a més de tres cops any rere any. Paack és capaç de lliurat diverses comandes per segon, amb una xarxa operativa en més de seixanta ciutats, facilitada per més de 3.000 missatgers professionals. Compta amb una cartera de més de cent clients, que inclouen onze dels quinze noms més importants de comerç electrònic a tot l’Estat. Amb una plantilla de 240 empleats, Paack ofereix aplicacions d’administració de magatzem, compliment i lliurament, així com també sistemes específics per retailers i integracions de pagament.

Com diu un dels cofundadors de la firma, Fernando Benito, “estic molt content amb aquesta associació amb Bregal Milestone i agraït pel continu suort dels nostres accionistes actuals. Paack es troba en una etapa emocionant com a empresa, i aquesta inversió ens permetrà impulsar el creixement, expandir la cobertura a Espanya i Europa i seguir invertint fort en el desenvolupament de tecnologia pròpia.” Afegeix que “el nostre objectiu és consolidar-nos com la solució de lliurament de paqueteria que garanteixi una millor experiència a Eurpa.”

Per la seva banda, Jan Bruennler, soci director de Bregal Milestone, considera que “el comerç electrònic i l’entrega a domicili continuen creixent, i creiem que Paack està ben posicionada per capitalitzar aquest gran impuls del mercat.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.