Gran angular

Els auditors de Catalunya lliuren un premi a L’Econòmic

El Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya (CCJCC) ha atorgat el Premi a la millor informació periodística sobre auditoria i informació financera a L’Econòmic. El Col·legi, presidit per Antoni Gómez, ha reconegut la publicació, que es distribueix amb El Punt Avui, per “informar i analitzar en profunditat els sectors de la vida econòmica i empresarial més rellevants de Catalunya i del món i per donar veu a les iniciatives empresarials de les pimes i de les start-ups, amb informació financera tant de les empreses com de les institucions, tot ajudant a la transparència de l’economia catalana”.

En altres categories, destaca el premi a la millor comunicació en temes de transparència, que ha estat per a l’empresa Grifols; el premi a l’auditor distingit, per a Alejandro Martínez Borrell (Cofundador de Grant Thornton i CEO de la firma), i el premi d’ajut a la cooperació, que ha estat per a Arrels Fundació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.