Salut

Baixen lleugerament els contagis i les morts per Covid-19 a França

En les últimes 24 hores s’ha notificat 11.533 positius i 150 defuncions

A partir de dimarts el confinament deixarà pas a un toc de queda de les vuit del vespre a les sis del matí

França ha registrat en les últimes 24 hores 150 morts i 11.533 nous casos de coronavirus, un lleuger descens davant la mitjana de 14.000 dels últims dies, segons el balanç de les autoritats sanitàries.

El total de positius a França des de l’inici de l’epidèmia ascendeix ja a 2.376.852. La taxa de positivitat se situa al 6,2%, enfront del 6,3% dels dies previs.

Amb 150 defuncions en 24 hores, les morts per coronavirus a França pugen a 57.911 des de març, 39.975 de les quals s’han registrat als hospitals i les restants en centres de dependència i geriàtrics.

En l’última setmana, 8.608 persones han estat ingressades per la malaltia i 1.146 han entrat a unitats de vigilància intensiva.

A partir d’aquest dimarts, el confinament imposat pel govern el 30 d’octubre donarà lloc a un toc de queda nocturn entre les vuit del vespre i les sis del matí hora local.

L’executiu ha decidit aquesta setmana avançar una hora el toc de queda després d’assumir que els contagis diaris no baixaran fins a 5.000, la xifra que s’havia posat com a objectiu.

Per això, tampoc reobriran sales d’espectacle i museus, que hauran d’esperar fins al gener per a tornar a rebre públic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.