Economia

Lloret de mar

Ajut de 250.000 euros a l’allotjament turístic

El Club d’Economia de Lloret de Mar va organitzar ahir l’última trobada virtual (un webinar) de l’any per analitzar els efectes de la pandèmia en el sector turístic. Tal com havia avançat l’equip de govern, de Junts, ERC i quatre edils no adscrits, la junta de govern local ratificarà demà un decret d’alcaldia per concedir uns ajuts de 250.000 euros als establiments d’allotjament turístic. El batlle, Jaume Dulsat, va anunciar que els ajuts inclouen els habitatges d’ús turístic (HUT) i tenen la voluntat de promoure l’ocupació i la generació de llocs de treball.

Dulsat confia que l’any que ve Lloret pugui acostar-se al 75% de l’activitat que hi va haver l’any passat. Dulsat va explicar que mercats cabdals per a Lloret com ara el britànic ja s’estan reactivant i que els “centreeuropeus tenen la intenció de tornar al municipi de seguida que les lleis ho permetin”, informa el Club d’Economia. La seva presidenta, Cristina Cabañas, va anunciar un nou webinar per al dimecres 13 de gener.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.