Política

JxCat aconsegueix més de 52.000 avals per presentar-se als comicis del 14-F

La formació en necessitava 5.000 per concórrer a les eleccions

Junts escenifica l’acord amb el Moviment d’Esquerres

Junts per Catalunya (JxCat) ha aconseguit més de 52.000 avals per presentar-se a les eleccions al Parlament del proper 14 de febrer, tot i que només en necessitava 5.000.

Així ho ha anunciat aquest dimarts la candidata de JxCat a la presidència, Laura Borràs, en una roda de premsa telemàtica aquest dimarts.

Junts es va constituir com a partit el juliol de 2020, de manera que en no tenir drets electorals ha hagut de recollir firmes per poder-se presentar als comicis.

L’exconsellera de Cultura confia que els comicis se celebrin la data prevista, tot i les noves restriccions que va anunciar ahir el govern en funcions i les dades epidemiològiques de la pandèmia, que continuen empitjorant.

JxCat ha escenificat a la roda de premsa l’acord perquè el Moviment d'Esquerres (MES) s’incorpori a la llista: “Sumem per avançar. Som un partit nou amb ganes de renovar la política”, ha afegit Borràs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.