Economia

La Borsa espanyola baixa el 0,1% per les pèrdues del sector elèctric

La Borsa espanyola ha baixat el 0,1% aquest dimarts afectada per la reculada del sector elèctric i d’alguns dels grans valors, així com per la indecisió de Wall Street, segons dades del mercat.

El principal indicador del parquet nacional, l’IBEX 35, ha perdut 7,7 punts, el 0,1% i ha tancat a 8.091,5 punts al final de la jornada.

La reculada del mercat espanyol es produeix després d’haver viscut una jornada d’alts i baixos, mentre Wall Street pujava el 0,1% al tancament nacional i el barril de cru Brent s’encaria el 3,8% i es negociava a més de 53 dòlars per la decisió de l’OPEP de mantenir la producció de petroli el mes vinent.

Dels grans valors de l’IBEX 35 han baixat Iberdrola, l’1,55% (tercer major descens de l’IBEX), Inditex el 0,35% i BBVA el 0,1%. En canvi, han pujat Repsol, el 7,7% (segon lloc per guanys de l’IBEX), Telefónica el 0,73% i Banc Santander el 0,35%.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.