Empreses

BusUp tanca una ronda de 5 milions d’euros

La companyia dedicada al transport flexible d’empresa vol impulsar la seva activitat a mercats que ha obert recentment, com els EUA, Mèxic i Perú

BusUp, que es dedica a la gestió del transport flexible d’empresa, ha tancat una ronda d’inversió de 5 milions d’euros, liderada per Proeza Ventures, i recolzada per Autotech Ventures, Finaves V i IESE, entre altres.

Aquesta injecció de capital ha de permetre l’empresa impulsar la seva activitat a mercats que ha obert recentment, com ara els EUA, Mèxic i Perú, així com consolidar la seva presència a Espanya, Portugal i Brasil, on ocupa una posició de lideratge.

En aquests moments, a Europa grans empreses com Cognizant, Roche, Accenture i altres, a més a més de nombroses pimes, han compartit programes de desplaçament per als seus empleats de BusUp, tot beneficiant-se de més d’un 30% d’estalvi dels seus costos.

Segons preveu Rui Stoffel, director general i cofundador de BusUp, “la tendència mostra que l’escenari de tornada a la feina després de la pandèmia estarà dominat pel treball híbrid o flexible, que inevitablement requerirà de solucions de desplaçament flexibles.”

Amb la seva tecnologia, BusUp dissenya les rutes més eficients, tot optimitzant trajectes, punts de recollida i capacitat instal·lada, d’acord amb la demanda i els canvis en l’ocupació. A més, ofereix a les empreses la possibilitat de compartir rutes amb altres entitats pròximes per maximitzar així la disponibilitat d’oferta de rutes, tot reduint alhora els seus costos.

A més a més de reduir costos econòmics, la solució de BusUp també suposa una reducció de la petjada de carboni, per un ús intensiu i eficient dels recursos. Substituir el cotxe per BusUp pot arribar a assolir un 72% de reducció en les emissions de CO2.

Des dels seus inicis, ara fa cinc anys, aquesta empresa barcelonina s’ha associat amb més de 150 operadors i ha atès més de cent clients, tot superant els 500.000 passatges a tot el món.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.