Política

Les infantes Elena i Cristina s’haurien vacunat de la Covid-19 als Emirats Àrabs, segons ‘El Confidencial’

El mitjà afirma que haurien aprofitat un viatge per visitar el pare, Joan Carles I, que també ja hauria rebut l’antídot

L’exdirector del CNI Félix Sanz Roldán hauria tornat d’una visita a l’emèrit a Abu Dhabi amb la vacuna posada

Elena i Cristina de Borbó ja s’haurien vacunat contra la Covid-19 als Emirats Àrabs Units (EAU), segons publica aquest dimarts ‘El Confidencial’.

El mitjà digital explica que les infantes van viatjar la segona setmana de febrer a Abu Dhabi per visitar el seu pare i haurien aprofitat per posar-se la vacuna en aquest país. Tot i que oficialment als EAU només es vacuna a la població autòctona més gran de 50 anys, turistes sanitaris amb recursos d’arreu del món hi viatgen per vacunar-se abans que els arribi el torn als seus països.

I és que les infantes, de 55 i 57 anys, encara haurien d’haver esperat setmanes abans de poder rebre la vacuna a l’Estat, ja que no són majors de 80 anys ni professionals essencials, que són els col·lectius als que actualment s’està administrant l’antídot.

De fet, el mateix mitjà afirma que el mateix Joan Carles I ja s’hauria vacunat i que també ho hauria fet l’exdirector del CNI i excap de l’Estat Major de la Defensa Félix Sanz Roldán. El militar, de 76 anys, va visitar el pare de l’actual rei als Emirats amb motiu del seu aniversari, el 5 de gener.

Des de la Sarsuela han declinat comentar la informació al·legant que les infantes no formen part de la família reial des del 2014. Tampoc han volgut valorar la noticia les mateixes infantes o la Fundació Mapfre, on treballa Elena de Borbó.