Empreses

Nexus Energia subministrarà energia verda a RTVE

L’elèctrica catalana servirà a la televisió pública espanyola 204 GWh per una valor de 12,7 milions d’euros

L’elèctrica catalana Nexus Energia subministrarà 204 GWH d’electricitat d’origen renovable als equipaments de Radio Televisió Espanyola (RTVE) per a punts d’alta tensió durant dos anys, en un contracte valorat en 12,7 milions d’euros.

En l’adjudicació del concurs, Nexus Energia s’ha imposat a les ofertes que havien presentat a la licitació grans companyies energètiques.

Nexus Energia disposa d’una àmplia experiència en la gestió de projectes amb l’administració pública, donat que disposa d’un departament especialitzat en licitacions públiques, per tal que àrees com la gestió de l’energia o la post-venda es puguin adaptar a les necessitats dels organismes públics. L’electricitat d’origen renovable que subministra Nexus Energia està certificada en un procés que avala la CNMC (Comissió Nacional de Mercat i Competència).

Com diu el director comercial de Nexus Energia, Jon Macías, “és molt important que les empreses públiques apostin per consumir energia 100% renovable, cosa que significa que estan posant el seu gra de sorra en aquesta transició energètica, en què el sector públic ha de ser un actor clau.”

Nexus Energia és a hores d’ara una de les cinc principals comercialitzadores independents del mercat espanyol, amb presència a més a més a Portugal i Mèxic. Subministra electricitat i gas natural a més de 24.000 llars i a més de 50.000 empreses. Amb un equip de més de 170 empleats, Nexus Energia gestiona més de 12 TWh i factura més de 1.100 milions d’euros anualment.

La companyia va ser pionera a fomentar energia verda i avui és líder en la representació d’energies renovables, amb més de 17.400 plantes representades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.