Salut

El Gremi de Restauració, satisfet amb la decisió del TSJC: “Seguir amb el fre de mà posat era desproporcionat”

L’associació creu que la resolució “enterra un model de gestió de la pandèmia basat en l’asfíxia de sectors econòmics”

El Gremi de Restauració de Barcelona celebra la decisió que ha pres aquest dijous el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que ha acceptat les mesures cautelars demanades per l’associació i que autoritza ampliar al 50% l’aforament a l’interior de bars i restaurants, així com obrir fins a la mitjanit.

En un comunicat, el gremi creu que la resolució “enterra un model de gestió de la pandèmia basat en l’asfíxia de sectors econòmics” i trasllada un missatge “molt nítid” al Govern. “Seguir amb el fre de mà posat era desproporcionat”, ha subratllat el director del Gremi de Restauració, Roger Pallarols. Les mesures entraran en vigor aquest mateix dijous, ja que la notificació del TSJC ha arribat poc després de l’anunci.

Segons Pallarols, el sector de la restauració “no podia esperar ni un minut més” i ha insistit en la necessitat de “fer passos cap a la reactivació econòmica”. Per altra banda, valora de forma positiva les mesures que havia anunciat aquest mateix dijous el Govern –ampliant l’horari de la restauració a partir de dilluns–, tot i que qüestiona les formes. “No sembla que hagi estat una decisió espontània, sinó més aviat forçada per les males perspectives judicials en relació amb les cautelars sol·licitades pel Gremi”, apunta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.