Empreses

Scopely redobla l’aposta en l’estudi de jocs mòbils Omnidrone

El grup multinacional inclou la companyia barcelonina dins d’una inversió a Europa de 42,5 milions d’euros

L’estudi de videojocs català Omnidrone es troba entre les apostes europees del grup Scopely, que ha invertit fins a 42,5 milions d’euros a l’empresa esmentada, l’anglesa Pixel Toys i l’escocesa Tag Games.

La inversió d’Scopely -un dels grans grups mundials de jocs mòbils- del 2018 ençà, ha permès que Omnidrone, amb seu a Barcelona, hagi fet créixer la seva plantilla fins els 120 professionals, que treballen braç a braç amb l’equip d’Scopely a Barcelona, de més de 350 persones. Aquests equips treballen conjuntament en el desenvolupament d’un nou joc de roc. Amb la darrera inversió, Omnidrome preveu ncorporar 30 posicions noves en àrees de creació de jocs com a desenvolupadors de Unity, artistes 3D, animadors 3D i artistes tècnics entre altres. El 2020 Omnidrone va ampliar la seva presència a Barcelona traslladant-se a unes oficines noves amb més de 1300m2 en ple centre de Barcelona, prop de la Catedral. Segons el director executiu d’Omnidrone, Gerard Fernández, “la inversió de Scopely al nostre equip ens dóna la llibertat de crear un entorn veritablement únic, fresc i ambiciós a Omnidrone, i atreure encara més talent al nostre estudi.” Afegeix que “podem combinar l’agilitat d’un estudi de jocs boutique amb l’experiència, el lideratge i la tecnologia transformadora de Scopely per a col·laborar en experiències de joc innovadores que són tan emocionants de desenvolupar com de jugar. Amb més de 30 llocs vacants, busquem activament als millors del món en la creació de jocs perquè s’uneixin a nosaltres en aquesta aventura amb Scopely a Barcelona “.

Segons diu Tim O’Brien, director d’Ingressos d’Scopely, “Com a centre tecnològic en creixement a Europa, Espanya atreu talent de tot el món, que és una de les raons per les quals continuem invertint a reforçar la nostra presència al país, no sols a través dels nostres propis estudis i equips interns, sinó també a través d’associacions amb equips fantàstics com Omnidrone”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.