Societat

Tanquen per tercer dia consecutiu l’accés a platja de la Barceloneta per alta ocupació 

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha tancat aquest dissabte per tercer dia consecutiu els accessos a la platja de la Barceloneta a causa de l’alta ocupació, per així garantir les distàncies de seguretat.

Segons han confirmat fonts municipals, els accessos a aquesta platja de la capital catalana s’han tancat a les 15:53 hores, donada l’alta afluència de ciutadans.

Ahir i abans-d’ahir, la mateixa platja ja va estar tancada unes hores per evitar aglomeracions, coincidint amb l’inici de l’ona de calor que assota Catalunya i que ha portat a molts ciutadans a optar per acudir a les platges.

A la web de l’ajuntament de Barcelona d’informació sobre les platges de la capital catalana, s’observa com, a mitjan tarda, en altres platges com la de Llevant i la Mar Bella es registren nivells d’afluència normals, mentre que les del Fòrum i la Vila Olímpica tenen afluències més aviat baixes.

Aquest estiu encara no s’havia limitat l’accés a cap platja de Barcelona per garantir els aforaments i distàncies establerts per evitar el contagi, una mesura que l’any passat sí va ser freqüent els caps de setmana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.