Economia

Premis Guitart, per partida doble

La fundació va lliurar ahir, en una mateixa gala, els sis guardons del 2020 –ajornats per la pandèmia– i els del 2021

La Fundació Climent Guitart va lliurar ahir, a Lloret, 12 premis d’una tacada: els sis guardons pendents del 2020 per la pandèmia i els sis corresponents al 2021. A més de les quatre categories principals –formació, emprenedoria, solidaritat i música–, també van estrenar la distinció 3 pioners, que recorda les figures de Guitart, Gaspar Espuña i Jordi Comas. De l’edició del 2020, el premi ha correspost a l’empresari Robert Pujol, amb un accèssit per a l’Hotel Delamar, de Lloret. I, de l’edició del 2021, a Arseni Frigola, propietari de la centenària i també lloretenca Pastisseria Frigola. Amb un accèssit a l’Associació Girona Guide Services - GIGS Girona, per l’excel·lència en el servei digital durant els mesos de confinament i teletreball.

Dues beques al CETT

De la resta de premis, destaquen els que han concedit a la formació. D’una banda, a Simón Ramírez, número u de la promoció del cicle formatiu d’hostaleria i turisme a l’INS Ramon Coll i Rodés de Lloret el curs 2019/20 i becat perquè continuï amb formació superior de sala al CETT –al Campus Internacional de Turisme, Hoteleria i Gastronomia, adscrit a la Universitat de Barcelona– per esdevenir maître; i, de l’altra, a Raúl Rojas, de la promoció 2020/21, perquè cursi formació superior en direcció de cuina, ja que la seva vocació és ser xef.

Finalment, els premis en la categoria d’emprenedoria són per a Llagurt (2020) i La Comuna (2021). I en l’apartat de solidaritat, per al Màgic Andreu (2020) i el Centre de Distribució d’Aliments de Lloret (2021). Pel que fa a música, van premiar les cantants Gisela (2020) i Lucrecia (2021).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.