Societat

Es trenca la tendència a la baixa d’ingressats per la Covid

Els ingressos per la Covid-19 als hospitals catalans van augmentar les últimes 24 hores en 14 pacients, amb la qual cosa es trenca la tendència descendent dels últims dies, si bé han disminuït en tres les persones ingressades a l’UCI. Segons les dades facilitades aquest diumenge pel Departament de Salut, als hospitals hi ha 592 persones ingressades, 14 més que ahir, 207 de les quals es troben a l’UCI, tres menys que en la jornada anterior. La resta d’indicadors epidemiològics mantenen la tendència a la baixa: la incidència acumulada a 14 dies baixa fins als 92,32 contagis, mentre que a 7 dies és de 40,33 casos.

Tercera dosi a les residències de Lleida

Salut va començar ahir a vacunar amb tercera dosi els usuaris de les residències de gent gran de la regió sanitària de Lleida. Els primers a rebre la dosi addicional van ser els 225 residents dels centres de Balàfia 1 i Balàfia 2, a la ciutat de Lleida, i de Betula Alba, a Almacelles. Aquesta setmana es farà a tot el país.

14 morts en un dia i en són 23.820 des del principi

El Departament de Salut va notificar ahir 14 morts en les últimes 24 hores (per tant de dissabte), una xifra que eleva les defuncions des de l’inici de la pandèmia a 23.820. Segons el Departament, entre el 9 i el 15 de setembre es van declarar 59 defuncions, mentre que la setmana anterior se n’havien notificat 82.

Comença l’escola amb 105 grups confinats

La setmana als centres educatius comença amb 105 grups confinats, el 0,15% dels 72.000 grups que hi ha a Catalunya. Hi ha 3.591 persones confinades, entre alumnes, mestres i professors personal PAS i PAE i personal extern. En el dia d’avui no hi ha ni un sol centre dels 5.105 que hi ha al país confinat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.