Empreses

Trioteca i Fotocasa endeguen un ‘marketplace’ hipotecari en temps real

La hipotech Trioteca i el portal immobiliari Fotocasa han posat en marxa el primer marketplace hipotecari connectat amb els bancs en temps real. L’eina confirma a l’usuari de Fotocasa interessat en adquirir un habitatge quines entitats bancàries li concedirien una hipoteca segons el cost de l’habitatge, sense sortir del portal i en el mateix moment. L’eina també inclou un simulador que indica les condicions, despeses i vinculacions associades a cada hipoteca.

El marketplace utilitza big data per avaluar fins a 33 camps d’informació de l’usuari i incorpora algoritmes de prescoring de cada banc i de Trioteca per tal de donar una resposta concreta en el mateix moment, sense necessitat de que el futur comprador esperi o hagi de dirigir-se físicament a l’oficina bancària.

L’eina incorpora tecnologia de Trioteca, pionera en integrar un sistema de connexió amb les entitats bancàries, que multiplica les possibilitats de tancar una hipoteca i agilitza el procés del crèdit, estalviant temps i esforç a l’usuari de Fotocasa.

Per la seva banda, les entitats bancàries reben una selecció molt filtrada de contactes de qualitat, amb perfils interessats en el seu producte i que, a més, compleixen amb els requisits de l’entitat. D’aquesta manera, l’eina dirigeix a les entitats bancàries nous clients que busquen hipoteca de manera àgil i a un menor cost, rebaixant la necessitat de dedicar esforços i persones a l’àrea comercial.

“La tecnologia puntera de Trioteca suposa un punt d’inflexió per al sector immobiliari i hipotecari. Aquest marketplace automatitza i agilitza el procés hipotecari i multiplica les opcions de tancar un crèdit sense sortir del portal de Fotocasa. Gràcies a la connexió en temps real amb les entitats bancàries, l’usuari estalvia temps i esforços i els bancs, optimitzen la captació de nous clients d’aquest producte”, afirma Ricard Garriga, CEO de Trioteca.

La col·laboració de la immobiliària i la tecnològica mostra l’aposta dels dos sectors per la digitalització en favor de l’usuari, aportant innovació, talent i velocitat. Tant Trioteca com Fotocasa anuncien que el marketplace anirà afegint noves funcionalitats en els mesos vinents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.