Salut

França prohibeix els viatges no essencials des del Regne Unit per la “ràpida propagació de la variant òmicron”

La mesura també afecta els viatgers vacunats

Els ciutadans comunitaris podran entrar al país però s’hauran de sotmetre a un test de Covid-19 i fer una quarantena d’almenys 48 hores

França prohibeix els viatges no essencials provinents del Regne Unit per la “ràpida propagació de la variant òmicron” al país.

El govern francès ha anunciat aquest dijous en un comunicat que no permetrà l’entrada als viatgers provinents del Regne Unit encara que estiguin vacunats si no justifiquen que ho fan per motius “essencials”.

Aquesta mesura no s’aplicarà als ciutadans de la Unió Europea (UE), però hauran de sotmetre’s a un test de Covid-19 i fer una quarantena d’almenys 48 hores si donen negatiu.

“En paraules del mateix govern del Regne Unit, el Regne Unit s’enfrontarà a una “onada” vinculada a la variant òmicron en els pròxims dies”, justifica el comunicat del govern francès.

El responsable de transport del govern britànic, Grant Shapps, ha assegurat que els transportistes quedaran exempts d’aquestes restriccions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.