Empreses

Nectios tanca l’any amb una facturació de 250.000 euros

La plataforma de comunitats i esdeveniments virtuals es proposa l’any 2022 triplicar la seva xifra de negoci i la cartera de clients

Nectios, plataforma de comunitats i esdeveniments virtuals, tancarà l’any amb un volum de negoci de 250.000 euros i un centenar de clients, tot esperant l’any vinent triplicar tant la facturació com el nombre de clients a la seva cartera.

La companyia que capitaneja Xavier Creus, CEO i cofundador, atribueix els bons resultats al canvi de marca (abans s’anomenava Copernic) i al llançament d’una nova versió de la plataforma, més dinàmica, intuïtiva, senzilla i completa. A més a més, s’ha beneficiat de la tendència actual de convertir intranets corporatives en comunitats virtuals. Com explica Creus, “són moltes les associacions empresarials i entitats han fet aquesta passa, com ETSEIB Alumni o el Consorci de Zona Franca.” Actualment formen part de la plataforma més de 20.000 empreses i més de 1.000 institucions de l’àmbit econòmic i empresarial. Entre totes elles sumen més de 50.000 usuaris.

El pròxim repte de l’empresa és l’expansió internacional, i de fet ja compta amb un client als mercats exteriors, la Cambra de Comerç de Medellín, a Colòmbia. “Expandir-nos i afermar-nos a altres mercats és essencial per a normalitzar el concepte de comunitat virtual”, diu Creus, que afegeix que “cal interioritzar-ho tant com s’ha fet amb l’smartphone i les tecnologies més quotidianes, ja que creiem que la comunitat virtual és la passa natural cap al metavers.”

En aquesta expansió internacional, Nectios té previst ampliar la seva plantilla fins a les cent persones, per tal d’optimitzar processos de vendes, atenció al client, màrqueting o desenvolupament de producte.

Nectios prepara una nova funcionalitat com la dinamització de comunitats virtuals, per tal que empreses i organitzacions que comptin amb una comunitat a la plataforma puguin accedir a un servei en què Nectios s’encarrega de la gestió interna de la comunitat. Una altra novetat és la producció de vídeos corporatius, perquè els membres de Nectios disposin de més continguts per als esdeveniments virtuals. Per tal de convertir un esdeveniment en una comunitat online permanent, Nectios compa amb més de 50 aplicacions per fer networking i sales virtuals per a fires, congressos, taules rodones o xerrades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.