Política

El govern espanyol dóna suport a les mesures de les comunitats autònomes per frenar contagis

Rodríguez assegura que són qui “millor coneixen la situació tant assistencial com de l’evolució de la pandèmia”

La ministra de Política Territorial i Funció Pública i portaveu del govern espanyol, Isabel Rodríguez, ha expressat aquest dimarts el suport de l’executiu estatal a les comunitats autònomes “en la presa de decisions” sobre les mesures per evitar contagis de covid-19. Segons ha dit, les autonomies són qui “millor coneixen la situació tant assistencial com de l’evolució de la pandèmia”. Ho ha assegurat durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, preguntada per les restriccions que estan aplicant diverses comunitats.

Rodríguez ha afirmat que segueixen “amb preocupació” els indicadors però que qualsevol decisió estatal es prendrà “amb el suport i rigor dels equips tècnics” i no ha entrat a valorar restriccions com les que ahir dilluns van pactar diverses autonomies del nord de l’Estat. Demà dimecres hi ha prevista una nova reunió del Consell Interterritorial amb el Ministeri de Sanitat i les conselleries del ram.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.