Empreses

Psquared adquireix per sis milions un edifici del 22@ per rehabilitar-lo

La proptech catalana forma part de la seva estratègia d’inversió de 40 milions d’euros en espais de Barcelona per convertir-los en espais de treball

Dins de la seva iniciativa de recuperar espais de la ciutat per reciclar-los i transformar-los en espais de treball híbrids i flexibles, la proptech Psquared ha invertit 6 milions d’euros en un edifici del 22@ de 1.855 m2, i que haurà d’allotjar entre 200 i 250 llocs de treball.

El projecte forma part de l’estratègia d’inversió de 40 milions d’euros que l’empresa va tancar l’any passat, i que inclou duplicar la quantitat de metres quadrats amb l’adquisició de quatre nous espais a Barcelona. Com diu Nicolás Araujo, co-CEO de Psquared, “gestionem sota els pilars de la digitalització dels espais de treball; la sostenibilitat, amb panells solars que permetin la millora energètica; el reciclatge dels residus i la intel·ligència en la neteja dels espais, amb tecnologia de recorregut.”

El nou espai, Green HQ, que inclou planta baixa, cinc pisos, àtic i dues terrasses, “és l’edifici somniat per qualsevol empresa, i pot allotjar entre 200 i 250 llocs de treball flexibles, híbrids i adaptats a les noves necessitats postpandèmia”, com diu Nicolás Manrique, co-CEO de Psquared.

Com afirma Araújo, “en reincorporar al circuit productiu espais que ja hi són i no estan utilitzats per convertir-los en actius immobiliaris, permetem les start ups i grans empreses estalviar diners.” Respecte al districte 22@, afegeix que “des de Psquared estem treballant per innovar en aquest districte, tot aportant-hi sostenibilitat i noves oportunitats immobiliàries, amb joies de l’arquitectura històrica de la ciutat que poden revifar.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.