Societat

Argimon: “La situació millora però no hem de tenir pressa”

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, va aprofitar ahir la presentació d’un projecte per impulsar una alimentació saludable per fer una valoració de l’estat actual de la pandèmia. Argimon va comentar que “la situació millora dia a dia. Ara hi ha menys pressió assistencial i s’està reduint el nombre de contagis”. El conseller espera que aquests disminueixin entre un 30% i un 40% durant aquesta setmana. La vacunació s’ha alentit, ja que molta gent s’ha contagiat durant la sisena onada i ara tenen immunitat natural. “La UE ha marcat un límit de nou mesos de validesa del certificat digital; per tant, animem a vacunar-se al llarg dels propers mesos”, va reblar el conseller. En aquest sentit, va recomanar que, si s’ha de fer un viatge, no s’esperi a l’últim moment, ja que d’aquesta manera “es podria a tornar a col·lapsar el sistema de vacunació”.

Una altra de les mesures que haurien de decaure pròximament és la possibilitat d’escurçar les quarantenes a cinc dies en comptes de set. Argimon va remarcar que, “malgrat que tinguem ganes d’avançar, no hem de tenir pressa”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.