Empreses

La plataforma de videojocs G4AL aixeca 1,2 milions d’euros

L’empresa desenvolupa videojocs amb tecnologia blockchain i el juny vinent llença el seu primer joc

Games for a Living (G4AL), plataforma que desenvolupa videojocs amb tecnologia blockchain, ha aixecat 1,2 milions d’euros de finançament, cosa que li servirà per llençar el mes de juny vinent el seu primer joc oficial, Elemental Raiders, que permetrà els usuaris guanyar cripto tokens i NFTs mentre juguen.

El finançament ha estat liderat per dos dels principals fons de capital risc, Invereadi i Bonsai Partners, a més a més de diversos business angels. També n’ha format part Nuclio, ecosistema que crea i impulsa startups i que ha cofundat G4AL conjuntament amb el seu CEO, Manel Sort, que va ser director de l’estudi de King (Candy Crush) a Barcelona.

La companyia també planeja el llançament d’altres dos vídeojocs: Millionaire Wars, que incorpora joies en format NFT, i World War II Meta, un joc de cartes intercanviables dins d’un metavers ambientat a la II Guerra Mundial. A més, G4AL ja ha llançat l’oferta de venda privada del seu token Game Gold Token ($GGT) i preveu una ICO (Initial Coin Offering o Oferta Inicial de Monedes) el mes de juny vinent.

Com explica Sort, “fins ara, la gran majoria de desenvolupadors blockchain s’han centrat més en tot allò que té a veure amb els tokens que en el motor gràfic i jugabilitat del vídeojoc; és per això que a G4AL oferim jocs de qualitat triple A que millorin l’experiència del jugador.”

Un altre pilar del negoci de Games for Living serà G4Al Engine, un servei que inclu un kit de desenvolupament de programari que permet els desenvolupadors externs crear i implementar els seus videojocs a la blockchain de la companyia, una wallet (moneder digital) per emmagatzemar els diversos tipus de tokens obtinguts en el joc i un launcher que permet crear, llançar i comercialitzar NFTs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.