Política

Mañueco, investit president de Castella i Lleó amb els vots del PP i Vox

El líder del PP de Castella i Lleó, Alfonso Fernández Mañueco, acaba de ser investit de nou com a president autonòmic, en aquest cas gràcies als vots dels 31 procuradors del seu partit i dels 13 de Vox.

Mañueco ha estat investit després d’un debat que ha durat una mica més de sis hores i mitja, en el qual ha defensat la bondat del seu acord de cogovern i ha rebutjat “lliçons” de l’oposició en matèria de pactes.

Per contra, ha rebut els vots negatius a la seva investidura dels grups de l’oposició, en els quals s’integren el PSOE, la Unió del Poble Lleonès (UPL), Soria Ja, Unides Podemos, Ciutadans i Per Àvila, els qui han coincidit en el seu rebuig a un acord entre el PP i Vox que consideren perniciós per a la Comunitat, la primera a Espanya on es forma un govern de coalició amb el partit liderat per Santiago Abascal, present en bona part del debat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.