Política

conflicte bèl·lic a l’est d’europa

Sánchez arriba a Kíiv, on s’ha de reunir amb Zelenski

El mandatari traslladarà al president ucraïnès el compromís “rotund de la societat espanyola amb la pau”

134.000 ucraïnesos han arribat a l’Estat espanyol des de la invasió russa

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, acaba d’arribar a Kíiv, on mantindrà una trobada amb el president d’Ucraïna, Volodímir Zelenski.

Amb el president del govern viatja també la primera ministra de Dinamarca, Mette Frederiksen. En el transcurs de la visita, Sánchez ha anunciat que traslladarà el president ucraïnès Volodímir Zelenski “el compromís rotund de la societat espanyola amb la pau”.

El cap de l’Executiu, acompanyat pel ministre d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escrivá, ha xifrat al voltant de 134.000 ucraïnesos i ucraïneses el nombre de refugiats arribats a l’Estat espanyol des de l’inici de la guerra, dels quals al voltant de 64.000 ja han rebut l’autorització de protecció temporal. “Al voltant d’un 72% de les persones que arriben des d’Ucraïna són dones i un 37% són menors de 18 anys”, ha detallat Sánchez.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.