Política

conflicte bèl·lic a l’est d’europa

Sánchez visita Borodyanka, un dels pobles massacrats per la invasió russa

“No deixarem sol al poble ucraïnès”, assegura el president espanyol

Està prevista una compareixença amb el mandatari ucraïnès, Volodímir Zelenski

El president espanyol, Pedro Sánchez, es troba de visita a Ucraïna. El mandatari va visitar el poble de Borodyanka, un dels més afectats per les massacres perpetrades per l’exèrcit rus als afores de Kíiv. “Commogut en comprovar als carrers de Borodyanka l’horror i les atrocitats de la guerra de Putin”, va assegurar el president espanyol en el seu compte de Twitter. “No deixarem sol al poble ucraïnès”. Sánchez ha fet la visita abans de reunir-se amb el president ucraïnès, Volodímir Zelenski, i acompanyat de la primera ministra danesa, Mette Frederiksne, i la viceprimera ministra d’Ucraïna d’afers europeus, Olha Stefanishyna.

Sánchez ha arribat aquest matí a Kíiv i després de la reunió amb Zelenski compareixerà acompanyat del president ucraïnès i de la primera ministra danesa. “Ucraïna té el suport, la solidaritat i compromís d’Espanya”, ha assegurat Sánchez en un missatge a l’arribada a la capital d’Ucraïna.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.