Llibres

Llibres, gastronomia i vins

Temps extra, demà al Penedès

El maridatge, l’art de combinar vi o cava amb la menja més adient, també es pot extrapolar a la literatura. De fet, es parla de la cultura del vi i hi ha editorials que s’hi dediquen, com Vibop –que dirigeix Montse Serra–, que gira al voltant del vi, la cuina, el paisatge i tot el que es vinculi amb les arts i els sentits. I de literatura gastronòmica també n’hi ha molta, amb noms il·lustres com Nèstor Luján.

Demà hi haurà tot de signatures de llibres a 24 cellers elaboradors de cava del Penedès a càrrec de 24 autors, a més de 24 activitats enoturístiques. D’escriptors inspirats per l’alcohol n’hi ha gairebé més que d’abstemis: Hemingway, Duras, Faulkner, Poe, Capote, Wilde, Baudelaire...

Els actes, de petit format i amb places limitades, aniran acompanyats de tastos de caves, maridatges, visites als cellers, música en directe, activitats per als més petits, aperitius, brunchs... Alguns dels autors que hi participen són Adrià Pujol, Carlota Gurt, Jordi Llavina, Montse Barderi, Melcior Comes, Joan-Lluís Lluís, Eva Baltasar...

Tota la informació, disponible a www.santjordialscellers.com .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.