Societat

societat

Troben fibres del pijama de Madeleine a la furgoneta del principal sospitós

“Estem segurs que és l’assassí”, assegura l’investigador Hans-Christian Wolters en una entrevista a la televisió portuguesa

Brueckner, imputat pel cas, compleix pena de presó per tràfic de drogues a Alemanya

Nou gir en el cas de Madeleine McCann quan fa tot just quinze anys de la seva desaparició. Els investigadors del cas han trobat noves proves a la furgoneta del principal sospitós, l’alemany Christian Brueckner. Segons el diari britànic The Sun, es tractaria de fibres del seu pijama rosa, el que portava la nena britànica de 3 anys quan va desaparèixer la nit del 4 de maig del 2007 en un apartament de Praia da Luz, a l’Algarve.

El mes passat, quan es va presentar l’acusació formal contra el pedòfil i violador alemany, es va donar a entendre que no hi havia proves noves i que la causa s’obria amb proves forenses, per evitar que la pena de presó que està complint Brueckner i que està a punt de concloure, derivés en una llibertat que permetés desaparèixer el principal sospitós del cas.

The Sun assegura que, en una incisiva entrevista a la televisió portuguesa, l’investigador Hans-Christian Wolters es va veure obligat a reconèixer l’existència de noves proves. “Nous fets i proves noves en el cas”, haurien estat les seves paraules, de manera que no es tractaria de proves forenses, sinó evidències físiques i, “gràcies a les nostres proves, estem segurs que és l’assassí de Madeleine McCann. Estem segurs que ell va matar Madeleine”, va dir a l’entrevista realitzada per la periodista de la televisió portuguesa Sandra Felgueiras, en el 15è aniversari de la desaparició de Madeleine McCann.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.