Política

política

Borràs diu que és víctima d’una “persecució” i reitera que no dimitirà

Ha comparegut aquesta tarda a la seu de JxCat al costat del secretari general del partit, Jordi Turull

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, assegura que és víctima d’una “persecució política”, que és innocent dels delictes que se l’acusen i que no dimitirà del seu càrrec al capdavant de la cambra catalana. “No he comès mai, ho he dit, cap delicte, i penso lluitar fins a l’extenuació per defensar la meva innocència”, ha afirmat la presidenta del Parlament, que ha agregat que és la “desproporció” de les penes el que explica, segons la seva opinió, per què es tracta d’un cas de “persecució política”.

Borràs ha comparegut aquesta tarda a la seu de JxCat al costat del secretari general del partit, Jordi Turull, el mateix dia en el qual ha transcendit que la fiscalia demana sis anys de presó, 21 d’inhabilitació i multa de 146.000 euros per a Borràs per adjudicar presumptament a dit a un amic 18 contractes menors entre el març del 2013 i el febrer del 2017, quan dirigia la Institució de les Lletres Catalanes per valor de més de 300.000 euros. En canvi, no l’acusa de malversació de fons públic perquè no veu provat que es pagués un sobrepreu els treballs realitzats.

Per la seva banda el secretari general de Junts, Jordi Turull, ha demanat reunir-se amb els altres partits independentistes per fer un front comú. “O l’independentisme es planta o posa catifa vermella a la repressió”, ha dit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.