Política

ESTAT ESPANYOL

Sánchez descarta un canvi de govern al setembre

El president de l’executiu espanyol ho ha dit en la roda de premsa de balanç del curs polític, que ha tingut lloc al Palau de la Moncloa

També ha rebutjat posposar la celebració d’eleccions generals més enllà del 2023 “perquè és un mandat constitucional”

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha descartat que tingui previst remodelar el seu executiu al setembre, després de les vacances, perquè està satisfet amb l’equip que té i agraït amb el treball que desenvolupa. En la roda de premsa de balanç del curs polític al Palau de la Moncloa, Sánchez també ha rebutjat posposar la celebració de les properes eleccions més enllà del desembre del 2023 “perquè és un mandat constitucional” i aquest govern, a diferència d’altres, “compleix amb la Constitució”. El cap de l’executiu ha descartat així que les eleccions legislatives puguin celebrar-se a principis del 2024 per permetre que les Corts no estiguessin dissoltes el dia que la Princesa d’Astúries juraria la Constitució espanyola per la seva majoria d’edat, el 31 d’octubre del proper any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.