Política

Zelenski té un accident de cotxe sense patir ferides greus

Un conductor ha xocat contra el vehicle que portava el president ucraïnès

Aquesta nit, el president d’Ucraïna, Volodimir Zelenski, s’ha vist embolicat en un accident de circulació a Kíiv en què, després de ser atès per un equip mèdic, no ha resultat “greument ferit”, ha informat aquest dijous el seu portaveu de premsa, Sergii Nykyforod, al compte de Facebook.

El funcionari no ha explicat quin tipus de lesions ha patit el mandatari, que ha set atès al lloc de la col·lisió precisament per membres de l’equip mèdic que hi viatgen habitualment.

“A Kíiv, un automòbil ha xocat amb el del president d’Ucraïna i els vehicles d’escorta. Els metges que acompanyaven el cap d’Estat han ajudat al conductor de l’automòbil i l’han traslladat a una ambulància”, diu el missatge.

Segons el portaveu de premsa, l’accident s’ha produït a primera hora d’aquesta matinada i les seves circumstàncies seran investigades per les autoritats.

Algunes agències locals i publicacions a les xarxes socials han mostrat les primeres imatges del lloc de l’accident.

Són fotografies preses per testimonis presencials que mostren vehicles de la policia, bombers i ambulàncies en un dels carrers de la capital ucraïnesa que no ha estat identificada per les autoritats



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.