Política

Estat espanyol

Feijóo evita parlar de la moció de censura que proposen Vox i Cs

El president del PP assegura que farà oposició i demana el vot a les properes eleccions

El líder popular demana als socialistes “crítics” amb Sánchez que siguin “valents

 El president del Partit Popular (PP), Alberto Núñez Feijóo, ha evitat parlar de la moció de censura que Vox i Cs volen plantejar contra el president del govern espanyol, Pedro Sánchez.

Durant la presentació aquest divendres al vespre del llibre A propósito de Feijóo a Santiago de Compostel·la, després que les dues formacions hagin fet una crida a activar un vot de censura per treure Sánchez del poder, el líder popular ha preferit demanar el vot per a la seva formació a les eleccions generals, l’any que ve.

“Els espanyols podran escollir amb tranquil·litat. Els que vulguin deu anys d’una Espanya potes enlaire poden prosseguir amb el vot independentista o sanchista. I els que vulguin un servidor d’Espanya i la majoria d’espanyols poden escollir Feijóo”, ha dit.

Núñez Feijóo ha assegurat que mentrestant el seu partit exercirà la tasca d’oposició “amb els instruments que tenim al nostre abast”.

No obstant això, el popular ha instat els socialistes “crítics” amb Sánchez a donar un pas endavant per fer fora Sánchez.

A parer seu, “compartir les sigles amb Sánchez ha de ser molt dolorós per qualsevol socialista que estimi el seu país” i seria important que aquests tinguessin “la valentia d’arrabassar-li [a Sánchez] la majoria parlamentària”. Segons el popular, són els socialistes els que han d’actuar en aquest moment: “Estarem molt atents al que faci el PSOE”.

El líder del PP ha assegurat que mai ha estat tant preocupat pel “futur d’Espanya” com ara perquè, segons ell, Sánchez és el “president més autoritari de la democràcia espanyola” i el veu disposat a fer qualsevol cosa per mantenir-se al poder, fins i tot posar l’“estora vermella” als qui ataquen la Constitució.

“Espanya elegirà. Si alguna cosa puc oferir és que no tinc res a veure amb Pedro Sánchez”, ha conclós.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.