Política

Rosa Suriñach, nova regidora d’ERC a Barcelona

Substitueix Miquel Puig, que hi ha renunciat per passar al Departament d’Economia com a secretari d’Afers Econòmics i Fons Europeus

Rosa Suriñach ha pres possessió avui de l’acta de regidora del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, després de la renúncia de Miquel Puig pel nou càrrec que desenvolupa al Departament d’Economia de la Generalitat com a secretari d’Afers Econòmics i Fons Europeus. Suriñach és experta en promoció i divulgació de polítiques locals i desenvolupament urbà sostenible, així com impulsora del Bicibús, membre de Revolta Escolar i l’Eixample Respira. El president del grup republicà, Ernest Maragall, expressava en el moment de l’anunci de la substitució que la incorporació era “motiu d’orgull”. Suriñach ha treballat els darrers onze anys a ONU-Habitat, el programa de Nacions Unides pels Assentaments Humans.

La presa de possessió del càrrec ha tingut lloc aquest migdia, en un acte presidit per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.La nova regidora afirmava a mitjan novembre que la ciutat ha de ser “un espai per viure-hi” i defensava que la transformació de la capital catalana havia d’anar de la mà d’elements que fins ara no s’han tingut en compte com la salut o els infants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.