Successos

Estats Units

Vuit ferits per trets durant una desfilada per Martin Luther King a Florida

Dos grups rivals protagonitzen un tiroteig a Fort Pierce

Quatre persones més resulten ferides durant les corredisses

Vuit persones han resultat ferides, almenys una de gravetat, en el tiroteig que han desencadenat dos grups rivals durant una desfilada d’automòbils en record de Martin Luther King a Fort Pierce (Estats Units), segons han informat aquest dilluns les autoritats.

L’Oficina del xèrif del comtat Saint Lucie, a la costa est de Florida, ha informat que els seus agents s’han desplegat al parc Ilous Ellis de Fort Pierce després de rebre notícies d’un tiroteig i ara investiguen el succés. Fins ara no hi ha hagut detinguts, d’acord amb el canal WPBF 25 News.

“Segons la nostra investigació inicial hi ha hagut algun tipus de desacord entre dues parts i, malauradament, han optat per resoldre’l amb armes”, ha explicat Brian Hester, de l’oficina del xèrif de Saint Lucie, al canal local WPBF 25 News.

Els trets han provocat que la multitud que assistia a la desfilada hagi començat a córrer en totes direccions i quatre persones han resultat ferides durant les corredisses, a més de les vuit que han rebut trets.

Algunes persones han traslladat els ferits amb els seus automòbils fins als hospitals de la ciutat abans de l’arribada de les ambulàncies. Un dels ferits està en estat greu, segons les autoritats.

Quan han sonat els trets hi havia més de mil persones que participaven de l’esdeveniment, segons el policia.

Hester ha lamentat que “és realment trist” que s’hagi produït un tiroteig “en una celebració d’algú que va representar la pau i la igualtat” com el reverend King, que el 15 de gener hauria fet 94 anys. L’activista pels drets civils, que va ser assassinat el 4 d’abril de 1968.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.