Successos

ESTAT FRANCÈS

Un alumne mata la seva mestra d’espanyol al País Basc del Nord

L’agressor, de 16 anys, ha apunyalat la docent al col·legi Sant Tomàs d’Aquino de Sant Joan de Llum

El menor, que no tenia antecedents penals, ha estat arrestat immediatament i és a dependències de la Gendarmeria

Una alumne de 16 anys ha apunyalat mortalment aquest dimecres la seva professora d’espanyol, de 50 anys, al col·legi Sant Tomàs d’Aquino de Sant Joan de Llum, al País Basc del Nord, ha indicat el govern francès.

Els fets han tingut lloc poc abans de les deu del matí dins de l’establiment privat d’ensenyament catòlic, han afegit fonts judicials.

La docent ha rebut els primers auxilis al lloc però no ha sobreviscut a les ferides sofertes. El menor ha estat arrestat immediatament i és a dependències de la Gendarmeria.

Segons el canal BFMTV, el jove patia problemes psiquiàtrics i ha assegurat que ha sentit veus abans d’apunyalar la professora. El menor no tenia antecedents penals.

El portaveu del govern francès, Olivier Veran, ha enviat un missatge de suport a “tota la comunitat educativa” i ha confirmat que el ministre d’Educació, Pape Ndiaye, es dirigeix al centre escolar, al qual té previst arribar en les pròximes hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.