Empreses

Teladoc Health instal·la el seu ‘hub’ digital europeu a Barcelona

Des de la ciutat es desenvoluparan aplicacions mòbils per a tot el món i ‘software’ per a hospitals. L’empresa presenta també una plataforma sanitària virtual amb 250 professionals

El líder mundial en atenció mèdica virtual, Teladoc Health , aposta fort per Barcelona. La companyia nord-americana ha presentar la seva plataforma de salut digital, la més puntera d’Europa, i el seu hub d’innovació en salut digital, que ha decidit ubicar a la capital catalana. La captació de talent tecnològic ha estat i és una de les prioritats de la companyia, i la ciutat els hi proporciona.

A hores d’ara, el hub compta amb 40 professionals i l’objectiu és ampliar l’equip fins a arribar al centenar de persones a l’acabar l’any per fer front als projectes que té previst desenvolupar, com ara aplicacions mòbils en salut digital per a tot el món, software de telemedicina per a hospitals, gestió de dades i intel·ligència artificial aplicada a la salut.

D’altra banda, la plataforma sanitària virtual de Teladoc Health combina els darrers avenços en tecnologia i un equip de 250 professionals per oferir atenció sanitària allà on calgui i sense haver d’esperar. D’una banda, la companyia facilita la feina al personal sanitari i, als pacients, assistència des d’allà on es trobin. Tan sols a l’Estat espanyol, atén a més de 10 milions de persones.

Teladoc Health gestiona des de Barcelona tota la seva activitat internacional, que abasta els mercats d’Europa, Àsia, Canadà, Llatinoamèrica, Austràlia i Nova Zelanda.

Posicionar la ciutat.

“Barcelona ofereix tots els ingredients necessaris per acollir un ecosistema d’innovació en el qual els projectes de transformació digital i tecnològica siguin els protagonistes. En aquest sentit, volem contribuir a posicionar la ciutat com a líder mundial en la transformació digital del sistema sanitari. Creiem que l’Estat espanyol té la necessitat i l’oportunitat de liderar la transformació del sistema sanitari, i volem ajudar a aconseguir-ho”, va afirmar Carlos Nueno, president internacional de Teladoc Health, durant la presentació del hub d’innovació i la plataforma de salut digital.

La companyia va tancar l’exercici de l’any passat amb uns ingressos de més de 2.400 milions de dòlars, un 18% més que el 2021. La divisió internacional que es lidera des de Barcelona ha aportat uns ingressos de gairebé 306 milions, un 18% més que l’any anterior, xifra que representa un 12,7% del total ingressat per la companyia.

L’empresa compta amb més de 5.000 treballadors a nivell global, 1.500 dels quals són a la divisió internacional de Teladoc Health i d’aquests, 800 estan ubicats a l’Estat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.